Elveink  |  Gy.I.K  |  Médiaajánlat  |  Kezdőlapnak  |  Honlapajánló 2022. december 07. szerda, napja van.  

szabadban.hu webmail

 Támogatottjaink
. BOM - 2020 Bp. Olimpia
. Budapest-Bamako
. Budapest Titans
. Cseh László
. Dani Gyöngyi
. Farkas Györgyi
. F1 Racing
Exprerience
. Hungexpo
. Kis Sándor - Technosport
. Klein Dávid
. Kovács László Formula2
. Kovács Niki 600 EB
. OLIMPIA
. ParaJet-Ski

  Fogyatékkal élők
  Mindennapok
  Paralimpia
  Sportélet

  Földön - Bakancsban
  Barlangászás
  Hegy- és Sportmászás
  Túrák, séták
  Ti küldtétek
  Tippek trükkök

  Földön - Hóban - Jégen
  Curling
  Gyorskorcsolya
  Jégen (szabadidő)
  Jégkorong
  Jégvitorlás
  Műkorcsolya és Jégtánc
  
  Sífutás
  Síugrás
  Snowboard
  Szánkó és Bobsport
  Tippek-trükkök
  Ti küldtétek

  Földön - Kétkerék
  Gyorsasági motorsport
  Enduro és más motorsport
  Motorokról
  Motoros rendezvények
  Quad
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  BMX
  Kerékpárok
  Kerékpáros rendezvények
  Mountainbike
  Országúti kerékpársport
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Földön - Négykerék
  3,2,1.GO!
  Autó különlegességek
  Autós programok
  Forma1
  Gokart
  Gyorsasági autósport
  Oldtimer és programok
  Rally és egyéb autósport
  Terepjáró
  Terep-Rallye
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Földön - Sportok még
  Asztalitenisz
  Atlétika-Torna
  Boksz
  Budo
  Duatlon - Triatlon
  Egyéb sportok
  Extrém
  Fegyveres sportok
  Futás aszfalton
  Futás terepen
  Futball-Futsal
  Golf
  Golyós sportok
  Háromtusa-Öttusa
  Kézilabda
  Kosárlabda
  Más labdasportok
  Mozgás
  Röplabda
  Sportkülönlegességek
  Sportpolitika
  Sportvilág
  Squash
  Tenisz
  Tollaslabda
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Földön - Vitalitás
  Aerobic
  Egészség
  Erőnlét
  Fitness
  Táncsport
  Táplálkozás
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Levegőben
  Ejtőernyő
  Hőlégballon
  Kisrepülők
  Sárkányrepülés
  Siklóernyő
  Vitorlázó repülés
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Vízben
  Búvárkodás
  Csónak és vizitúrák
  Csónak, Kajak-Kenu
  Hajó, Yacht, Motorcsónak
  Horgászsport
  Jet-Ski
  Kite-Surf
  Motorcsónaksport
  Műugrás - Toronyugrás
  Rafting és vadvízi sportok
  Surf
  Úszás-Szinkronúszás
  Vitorlázás
  Vizilabda
  Vizisí és Wakeboard
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Kedvenceink - Állatsportok
  Halak
  Kutyák
  Lovak
  Madarak
  Minden más
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Sporttal kapcsolatban
  Dopping
  Kultúra
  Létesítmények
  Navigáció - GPS
  Rólunk
  Sportkultúra
  Támogatjuk
  Partnereink

 
Cikk beküldése    |    Boltkatalógus    |    Fórum    |    Piactér     |    Sportfotók    |    Sportvideók    |    Humoros videók    |    Humor    |    Rólunk


34234234
 
 
115. alkalommal BNV
2011-10-14 09:44:34
Kategória: Hungexpo


115. alkalommal nyitja meg kapuit a Budapesti Nemzetközi Vásár

Sztárparádé és jótékonyság Keleti Andreával; értékes nyeremények léggömbökben a Városligeti Műjégpályán a születésnap alkalmából

Jeles évfordulót ünnepel a Budapesti Nemzetközi Vásár, amely október 19-23. között 115. alkalommal fogadja a nagyközönséget. A jubileum alkalmából a Hungexpo visszatér a gyökerekhez és a vásárok egyik békebeli, közkedvelt helyszínére, a Ligetbe invitál ünnepelni minden érdeklődőt. Az impozáns Városligeti Műjégpályán kivételes születésnappal készülnek a szervezők, hiszen nem kapni, hanem adni szeretnének ezen a jeles napon. A jubileum tiszteletére a BNV jóvoltából 115 hátrányos helyzetű gyermek lehetőséget kap, hogy megnézze a fővárost, s a programba egy meleg tízórai is belefér. Ehhez segítséget nyújt több ismert közszereplő: Keleti Andrea, az esemény háziasszonya, az RTL Klub műsorvezetője; Regőczy Krisztina, olimpiai ezüstérmes jégtáncos; Tóth Vera, 2004-es év hangja; Zelinka Ildikó és Somogyi Dia, az M1 műsorvezetői; Egyed Krisztina, magyar bajnok gyorskorcsolyázó.

Értékes főnyereményt rejt majd a magasba szálló 115 léggömb egyike
2011. október 18-án 11:30-kor érdemes a Műjégpálya környékén a Városligetben tartózkodni, amikor a születésnap alkalmából a 115 gyerek 115 léggömböt enged a levegőbe a műjég közepéről. Egy szerencsés megtaláló a BNV által felajánlott értékes főnyereményre bukkanhat, amely egy két személyes, két éjszakás wellness hétvége a Club Karos Spa**** aparthotelben, Zalakaroson.

A világ legnagyobb szabadtéri műjegén ünnepel a 115. Budapesti Nemzetközi Vásár
Nemzetközileg is hírértékű a Budapesti Nemzetközi Vásár születésnapi helyszíne. Az eredeti állapotában, a századforduló építészeti stílusában, de korszerű technikával felújított Városligeti Műjégpálya a világ legnagyobb szabadtéri műjege. Egyedülálló, hogy egy nagyváros közepén, történelmi környezetben lehet korcsolyázni, miközben a műemléki pálya alkalmas egy világverseny megrendezésére is. A Műjégpálya igazgatója, Bartha László elmondta: „Hamarosan felavatjuk az új pályát, hiszen január első hetében hazánk rendezi a 2012-es Gyorskorcsolya Európa-bajnokságot, amely lehetőséget ad bebizonyítani, hogy jó munkát végeztünk.”

Program:
10:45 regisztráció
11:00 BNV vezetőinek beszéde
11:30 a színes léggömböket a gyerekek a levegőbe eresztik
11:40 kávészünet és interjúzási lehetőség

Megújul, mégis megőrzi a hagyományokat az idei Budapesti Nemzetközi Vásár
Október 19-23. között világok találkozója lesz az új időpontban, és részben új tartalommal jelentkező Budapesti Nemzetközi Vásár standjain. A tematika szerint az otthonunk, a nők, a férfiak és az ízek világában tehet sétát a nagyközönség. A nagyvilágot távol-keleti és közép-európai cégek képviselik majd a Hungexpo-n. Lehet-e új egy több mint száz éves múltra visszatekintő vásár? A szervezők határozottan új koncepció szerint vágtak bele az idei BNV szervezésébe, de az értékes hagyományokkal sem szakítottak. A szokásos időponttól eltérően most október 19-23. között, szerdától vasárnapig tart nyitva a BNV. Az idei kínálatba több fér a programokból és a tematika is bővült.

A BNV egyik sikertémája az Otthonunk világa. A berendezési tárgyak és használati cikkek gazdag választéka mellett otthontervező szakemberek is fogadják a vásárlókat. A Lakberendezők Országos Szövetségének Trendszigetén generációk egymás mellett éléséhez adnak javaslatokat. Kert és környezet, szegletek és terek, divat és stílus: minden négyzetméterre jutnak hasznos ötletek, s ha valaki tervrajzot hoz, díjmentesen adnak konkrét tanácsokat is! A lakberendezés szerelmeseinek – és ki ne szeretné csinosítani az otthonát? – ajánljuk figyelmébe a BNV facebook oldalán (www.facebook.com/BNVfans) zajló nagyszabású nyereményjátékot, ahol 1 millió forintos kika vásárlási utalvány és egy fél millió forintot érő Andante Boxspring motoros ágy talál gazdára a legötletesebb családi és esküvői fotó feltöltői között.

A Nők világa színesebb, látványosabb lesz, mint az eddigi „öltözködés, divat" témakör. Erről színvonalas divatbemutatók, interaktív szépségszigetek, táncoktatás és ékszerbemutatók gondoskodnak. A különleges kifutón többek között bemutatkoznak a t2 Divatkreátor c. műsorának ruhatervezői, akik BNV ihletéssel alkották meg ruhakölteményeiket, de a BNV-re érkezik az év legnagyobb divateseménye, a Gombold újra! is, így újra együtt látható a 35 díjnyertes alkotás.

Most a fiúkra is külön gondoltak: sport, vadászat, autók és európai díjnyertes szórakoztató-elektronikai cikkek lesznek a Férfiak világának témái.

Az új BNV-n az Ízek világa gasztronómiai érdekességekkel szolgál, s külön is hangsúlyt kapnak a hungarikumok. A BNV konyhájában az 5 nap alatt megfordul Gianni, Kovács Lázár, Frank Júlia és a tv2 Hal a tortán népszerű műsorvezetője, Sági Szilárd is.

A családosok számára igazi kikapcsolódást jelent a BNV-hez október 21-23. között csatlakozó Kölyökparádé interaktív, szórakoztató-ismeretterjesztő gyerekrendezvény. Gyermekálmok válhatnak valóra a mesterségek standjain, ahol bárkiből lehet rövid időre rádiós, autó- vagy motorversenyző, rendőr, újságíró, pék és még sok minden más. A foglalkozásokból kapott ízelítő mellett pedig rengeteg játék, így konzoljátékok, mesefilm vetítés, bábjáték, elektromos távirányítású modell bemutatók és kalandpark várja a 4-14 éves gyerekeket. Természetesen a szülőkre is gondoltak a szervezők, nekik szakemberek segítenek eligazodni a gyermeknevelés útvesztőiben.

A Hungexpo rendkívüli jegy-kedvezményekkel fogadja a közönséget: a szerdai napon a belépő egységesen 500 forint lesz, illetve október 20-án, a Csajok napján a hölgyek, október 21-én, a Pasik napján az urak léphetnek be ingyenesen a BNV területére. Kedvezményes online jegyvásárlásra is van lehetőség a rendezvény honlapján. A nyitva tartás is hosszabb lesz idén: október 19-20-án még marad a 10-től 18 óráig tartó nyitva tartás, október 21-én viszont 10-19 óráig, október 22-én 9-19 óráig, vasárnap 9-18 óráig tartanak nyitva a rendezvények.

Hungarikumok világa, amit mi adunk a világhoz
A nemrégiben megalakult Hungarikum Szövetség célja, hogy a kiemelt magyar értékeket továbbfejlessze, népszerűsítse és elősegítse a piacra jutásukat. Mi mást is választhatott volna a nagyközönség előtti debütálása helyszínének, mint a leghagyományosabb magyar vásárt, a BNV-t. A BNV Hungarikum Szigetén már biztosan ott lesz: a Budapesti Operettszínház, a Béres Gyógyszergyár, a Tokaji bor, a Herz Szalámigyár, a Pick Szeged, a Puskás Örökség, a Törley Pezsgőpincészet és a Zsolnay Porcelánmanufaktúra. A Hungarikum Szövetség programokkal is készül, így lesz Puskás dekázó verseny és Kodály-kórus is, a Hungarikonok kiállításon pedig olyan különlegességeket láthatnak a látogatók, mint Puskás cipője vagy Ferencsik János karmesteri pálcája.Szerző: szabadban
Forrás: HUNGEXPO

A cikk képei:

 


szabadban.hu hírlevél, legfrisebb
híreink hetente a postafiókodba!
 
   

Ugrás az oldal tetejére

Médiaajánlat | Irjon nekünk | Impresszum